O nama

BSK commerce d.o.o.  je privatna tvrtka, iza koje stoji više od 40 godina poduzetničkog iskustva, a isprofiliralo se je u izvođenju specijaliziranih radova pod vodom.

Početkom poslovanja, nastupali smo na tržištu kao ronilačka ekipa opremljena i osposobljena za izvođenje kooperantskih radova na izgradnji i održavanju hidrotehničkih objekata.

Naša težnja je bila da nastojimo kvalitetno izvršavati preuzete poslovne obaveze i radnim rezultatima konstantno napredovati.

Tržište je prepoznalo kvalitetu takvog pristupa i povjeravalo nam je sve složenije i zahtjevnije zadatke, tako da smo se tijekom godina dokazali kao profesionalni izvođač podvodnih radova u graditeljstvu.

Trenutačno zapošljavamo 40 kvalificiranih djelatnika, koji su kao dugogodišnji zaposlenici obučeni i stručni za izvođenje zahtjevnih radova prema tehnologijama koje smo sami usavršili.

Kvaliteta

Tvrtka BSK commerce d.o.o. je 2017. godine uvela sustav upravljanja kvalitetom organizacije HRN EN ISO 9001:2015 i HRN EN ISO 14001:2015  i uskladila obavljanje svojih djelatnosti sa zahtjevima normi. Certifikati su izdani za područje djelatnosti koje obuhvaća aktivnosti izvođenja radova u vodnom gospodarstvu, izvođenje podvodnih i obalnih radova uz korištenje mehanizacije i radnika specijaliziranih za rad u vodi i na vodi, izgradnja hidrotehničkih objekata, izvođenje radova u niskogradnji.

© Copyright BSK commerce 2024 | Design by WEB PULSE